New Ribbon

jDixan SlideViewer v1.2.0 © by DiXan

ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΕΣ ΣΗΤΕΣanoigomenh_sita_thumb.jpg, 20kB

Ανοιγόμενη σήτα

Η ανοιγόμενη σήτα τοποθετείται εξωτερικά από ανοιγόμενου τύπου πόρτες κουζίνας και πόρτες εισόδου και ανοίγει προς τα έξω. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πανιού από fiberglass ή και πανιά αλουμινίου. Σε περίπτωση που υπάρχουν κατοικίδια υπάρχει και η λύση του πανιού pet screen. Για την αυτόματη επαναφορά της σήτας μπορεί να τοποθετηθεί μηχανισμός επαναφοράς ή μεντεσέδες επαναφοράς.

 


ka8eths_kinhshs_sita_thumb.jpg, 22kB

Κάθετης κίνησης σήτα

Η σήτα ρολό κάθετης κίνησης είναι η κατάλληλη λύση για παράθυρα. Το κουτί της είναι 41mm, λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο. Η σήτα ρολό κάθετης κίνησης συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί CE (Οδηγία Δομικών Προϊόντων 89/106/ΕΟΚ όπως έχει εναρμονιστεί με το πρότυπο ΕΝ 13561:2004 για αντίσταση σε ανεμοπίεση και μηχανική ανθεκτικότητα).

 


orizontias_kinhshs_sita_thumb.jpg, 21kB

Οριζόντιας κίνησης σήτα

Η σήτα ρολό οριζόντιας κίνησης είναι η κατάλληλη λύση για πόρτες ή μπαλκονόπορτες. Το κουτί της είναι 41mm, λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο.

 


plisse_luna_thumb.jpg, 22kB

Plisse luna σήτα

Η σήτα Luna είναι ένα σύστημα οριζόντιας κίνησης τύπου plisse με κάτω οδηγό. Ο εξελιγμένος μηχανισμός κύλισης, επιτρέπει στη σήτα να σταματάει σε όποιο σημείο την αφήσουμε δίνοντας λύση στο επικίνδυνα απότομο άνοιγμα της σήτας (το ελατήριο δεν τη τραβάει πίσω μόνο του), ενώ προσφέρει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

Είναι διαθέσιμη σε 3 τύπους:

Σήτα Luna plisse (μονόφυλλη):
Η μονόφυλλη εκδοχή της Luna αποτελεί την ιδανική λύση σε κουφώματα μεγάλων διαστάσεων με περιορισμό χώρου. Μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι 3 μέτρα πλάτος και 2,4 μέτρα ύψος. Το πάχος προφίλ είναι μόλις 2,4 cm και το ύψος του κάτω οδηγού μόλις 1,5 cm. Το πολυαμίδιο στον πάνω οδηγό ελαχιστοποιεί το κενό οδηγού-πανιού και το κουμπωτό πολυαμίδιο στον κάτω οδηγό σε συνδυασμό με τα σιλικονούχα ράουλα βοηθάει στη σωστή κύλιση και ομαλή λειτουργία της σήτας. Οι νεροχύτες 3 σημείων στον κάτω οδηγό βοηθάνε στην άριστη εκροή των υδάτων.

Σήτα Luna Maxi plisse (αμφίπλευρη):
Είναι ένα αμφίπλευρο σύστημα οριζόντιας κίνησης (2 κινητά μέρη, αριστερά και δεξιά). Είναι ιδανικό για επάλληλα κουφώματα και κατασκευές με έλλειψη χώρου. Διατηρεί ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τη μονόφυλλη εκδοχή και οι μέγιστες διαστάσεις φτάνουν τα 3 μέτρα πλάτος και 2,4 μέτρα ύψος.

Σήτα Luna Grande plisse (δίφυλλη αμφίπλευρη):
Επειδή οι νέες κατασκευές απαιτούν την κάλυψη ακόμα μεγαλύτερων ανοιγμάτων η Luna Grande δύναται να καλύψει διαστάσεις που φτάνουν τα 6 μέτρα σε πλάτος και 2,4 μέτρα ύψος. Η σήτα αυτή ανοίγει και από τις 2 πλευρές καθώς και από το κέντρο όπου τα προφίλ κίνησης ενώνονται με μαγνήτη.

Όλοι οι διαθέσιμοι τύποι της Luna παραδίδονται προς τοποθέτηση στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη.
Το προϊόν κατασκευάζεται με πανί από πολυπροπυλένιο μαύρου χρώματος. Διατίθεται και με γκρι πανί εφόσον ζητηθεί. Στοκ αποχρώσεις: RAL 9010 (Λευκό), RAL 8014 (Καφέ). Άλλες αποχρώσεις διαθέσιμες κατόπιν συνεννόησης.

 


free_thumb.jpg, 28kB

Free σήτα

Η σήτα Free είναι η τελευταία λέξη στις σήτες. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα όλων των ειδών που κυκλοφορούν στην αγορά.

 • έχει γκρι ίσιο πανί, που εξασφαλίζει διακριτική και ομοιόμορφη αισθητική στο χώρο, εσωτερικά και εξωτερικά
 • παρέχει άριστη ορατότητα
 • συνδυάζεται άψογα με όλους τους τύπους σήτας που τυχόν έχουμε επιλέξει για τα υπόλοιπα ανοίγματα του σπιτιού μας
 • Ο εξελιγμένος μηχανισμός κύλισης, επιτρέπει στη σήτα να σταματάει σε όποιο σημείο την αφήσουμε δίνοντας λύση στο επικίνδυνα απότομο άνοιγμα της σήτας (το ελατήριο δεν τη τραβάει πίσω μόνο του), ενώ προσφέρει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία
 • δεν παρουσιάζει κενά μεταξύ πανιού και μηχανισμού κύλισης, ενώ το πρωτοποριακής σχεδίασης αντιανεμικό βουρτσάκι της, κρατά το πανί, σταθερά στον οδηγό του
 • κουμπώνει με μαγνήτη πολύ εύκολα
 • βγαίνει και μπαίνει για αποθήκευση το ίδιο εύκολα
 • έχει σήτα από fiberglass (δε σαπίζει, δε σκουριάζει, δε καίγεται)
 • διατίθεται στις επιθυμητές διαστάσεις
 • σε λευκό (RAL 9010) και καφέ (RAL 8014) ετοιμοπαράδοτες στα άλλα χρώματα κατόπιν παραγγελίας. Διατίθεται σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και απομιμήσεων ξύλου
 • Καλύπτει άνοιγμα μέχρι 5 μέτρα ύψος και 6 μέτρα πλάτος!!!
 • Επάνω και κάτω έχει ερπύστριες οι οποίες εξαφανίζονται μέσα στη κασετίνα και έτσι δεν υπάρχει οδηγός ολίσθησης κάτω που να εμποδίζει ή να μαζεύει νερά, σκουπίδια κτλ.
 • Λειτουργεί παράλληλα με τον τοίχο και δεν επιτρέπει στο πανί να στραβοτυλιχθεί, να τσαλακωθεί ή να σκιστεί
 • Τοποθετείται σε οποιαδήποτε μπαλκονόπορτα, εύκολα και γρήγορα.
 • Αντικαθιστά κάθε παλιά σήτα, χωρίς μερεμέτια
 • Μπορεί να αλλάξει φορά από αριστερή σε δεξιά (και αντίστροφα), τόσο εύκολα (με μια κίνηση - χωρίς εργαλεία), που μπορείτε να την αλλάζετε κάθε μέρα!